Клуб „Журналистика“
Общински детски център за култура и изкуство - Русе

Екип 101 (11)

101 гадания за 2011

Е-Вестник

Овен Годината за вас, мили овни, ще бъде трудна, но със сигурност вашето постоянство и инат ще ви помогнат да се справите с всичко. Усмихвайте се и бъдете сигурни, че винаги ще има на кого да се обадите в труден момент!

101 пожелания (брой 20)

101 пожелания

Според китайския хороскоп 2011-та е годината на заека. Дългоухият е консервативен, той мрази усложненията и всичко, което би нарушило ежедневния…

Параграф 102 (брой 19)

Параграф 102

Честит празник, мили приятели! Дойде 15 септември и заедно с него началото на края! Краят на безгрижните дни без притеснения за уроци и контролни и на магическите летни вечери с любимите хора. Но все пак не унивайте! Има много приключения, които ще ни се случат и сега, през учебната година, както и много празници. На 22 септември посрещаме Деня на независимостта на България. В 6,08 часа сутринта на 23 септември лятото ни напуска и официално настъпва астрономическата есен.

Параграф 102 (брой 17)

Параграф 102

Две трети, половината или колкото и да е... Факт е, че учебната година отминава, като се замислим – с бързи обороти. Все още чуваме първия звънец от 15 септември и макар да е още април, усещаме полъха на лятната, голямата ваканция! Помним пожеланията “успех” за новата учебна година, но вече получаваме и галещото ухото “късмет” за завършването.

101 щастливци

Е-Вестник

Ако някъде там живееше Щастието, какъв цвят ли щяха да бъдат дървените капаци на прозорците му? Слънчево жълто или може би невинно бебешко розово? Насред пастелно зелена поляна, постлана с маргаритки, самичка щеше да се отличава къщичката или щеше да е в редицата на улицата на емоциите със съседи като бурната Любов и несдържания Гняв?

Параграф 102 (брой 15)

Параграф 102

„Ура-а-а! Ваканция!” С тези буйни възгласи посрещнаха в училищата вестта за обявената грипна ваканция. Две седмици през ноември учениците от близо и далеч мързелуваха, активно релаксираха и най-вече не се занимаваха с училищните си задължения.

Параграф 102

Параграф 102

След краткото и топло лято времето стана мрачно и тегобно, досущ като настроението на повечето ученици. Но няма как –…