Клуб „Журналистика“
Общински детски център за култура и изкуство - Русе

101 пожелания (брой 20)

Екип 101 101 пожелания

Според китайския хороскоп 2011-та е годината на заека. Дългоухият е консервативен, той мрази усложненията и всичко, което би нарушило ежедневния му ритъм. Не взима никакви решения, ако предварително не е обмислил всички възможни положителни и отрицателни резултати. Заекът умее да управлява финансите си, реализира се в областта на търговията, антиквариата, юрисдикцията и дипломацията. Той е щастлив, талантлив, честолюбив, скромен, сдържан, изтънчен, добродетелен, приятен събеседник.

Сладкодумен е и си знае цената. За съжаление, Заекът е повърхностен и всичките му достойнства също са повърхностни. Представителите на този знак са по-скоро сантиментални, отколкото чувствителни. Много повече ще се разстроят от най-дребния си личен проблем, отколкото от световно бедствие. Заекът е нежен и внимателен към хората, които обича и в повечето случаи предпочита приятелите пред близките си. Заекът изживява спокойно живота си, ако не се сблъска с екстремни обстоятелства.

Също така предстоящата 2011 година е обявена за Европейската година на доброволческите дейности за насърчаване на активна гражданска позиция. Спечелилите доброволчески организации от България ще споделят опита, постиженията и предизвикателствата в дейността си с помощта на медийни продукти, които ще бъдат разпространявани по телевизионни канали, радиостанции, преса и интернет страници.

Нека да си пожелаем предстоящата 2011 г. да бъде по успешна от 2010-та. Да бъдем по-добри, повече даващи, обичащи, творящи, уважаващи. Нека не спираме стремежите си към мечтите ни и да направим всичко, за да ги осъществим.