Клуб „Журналистика“
Общински детски център за култура и изкуство - Русе

101 гадания за 2011

Екип 101 Е-Вестник

Овен Годината за вас, мили овни, ще бъде трудна, но със сигурност вашето постоянство и инат ще ви помогнат да се справите с всичко. Усмихвайте се и бъдете сигурни, че винаги ще има на кого да се обадите в труден момент!

Телец Една година пълна с нови и вълнуващи неща ви очаква, мили телци. Бъдете готови да се справите с непознати за вас неща, но винаги бъдете такива каквито сте и ще успеете да преминете през всички трудности!

Близнаци Много любов и успехи ви очакват тази година, близнаци. Някой така ще ви омае главата, че ще забравите за околния свят. Не се замисляйте за нищо, оставете се на течението и всичко ще е о'кей!

Рак Новата година ще ви затрупа с доста грижи и отговорности. Ако се концентрирате и не си пилеете силите за дребни неща, ще се справите. Не бива да се интересувате от мнението на околните. Не се заемайте с мащабни нови проекти, по-добре довършете започнатото.

Лъв Година с много стрес и грижи. Ще имате проблеми с близките, възможна е дори и раздяла.Всичко ще бъде свързано с болезнени изживявания. Не бива да се подигравате, да критикувате без причина, да се надсмивате – както сте свикнали да правите, дори и без повод.

Дева Вие ще бъдете практични и по-отговорни от преди. Ако го направите, ще избегнете неприятностите. Разчитайте на приятелите и семейстово си. Годината ще е ви изложи на много изпитания.

Везни Имате големи амбиции, но ще трябва здраво да се потрудите, за да сбъднете мечтите си. Разчитайте на подкрепата на най-близките си приятели и разбира се – на семейството. На добър час!

Скорпион Скорпионите сте много влюбчиви и затова трябва да внимавате да не грешите. 2011-та ще е година на добро здраве, но трябва да положите много повече усилия от обикновено, за да се справите с учението.

Стрелец Ще ви подарят най-нова технологична джаджа, която ще ви зарадва и ще ви занимава дълго време. През лятото ще отидете на екскурзия в чужбина и там ще посетите много интересни и приятни места.

Козирог Трябва да започнете да гледате по-сериозно на нещата. Възможно е близък приятел да ви предаде и да се скарате, но спокойно – като му покажете, че сте разбрали грешката си, ще се сдобрите!

Водолей Приятел ще ви запали по нов стил музика, филми, по ново хоби и изобщо ще има промяна в прекарването на свободното ви време. Заемете се със някой спорт и ще изживеете много весели моменти и ще се запознаете с нови хора.

Риби Ще си намерите ново гадже и заедно ще отпътувате за няколко дена до по-далечно място. Много купони и забавления ви очакват през 2011-та и ще я запомните като една от най-готините години!

астролози: Марина, Сияна, Кремена и сие