Клуб „Журналистика“
Общински детски център за култура и изкуство - Русе

Кремена Цанева (6)

За първи, но не и за последен път

Е-Вестник

В горещата последна неделя на октомври се проведе тържествената церемония за връчване на наградите на отличилите се участници в национален ученически конкурс за литературно творчество и журналистика „Стоян Михайловски". Разбира се ние от клуб „Журналистика" също бяхме там, но не само като публика, а и като печеливши. Велизар, Марина и аз взехме награди в различни категории и места. Вкусът на това другите да оценят, което си направил, е много хубав, но и да си домакин на такова събитие също не остава по-назад.

Водата – тази пречистваща свободна сила

Е-Вестник

Водата. Едно от най-големите богатства на Земята. Един от най-хубавите подаръци на майката Земя към нас хората. Едно от най-красивите и чисти произведения на природата.

Но доколко ценим и пазим своя безценен Божи дар? Уважаваме ли се взаимно?

Великден – мир, любов, вяра, традиции

Е-Вестник

Най-светлият празник за всички християни по света – Великден! Времето, в което вярата и традициите се пробуждат готови да посрещнат едно от най-големите чудеса на света – Христовото Възкресение.

Един от многото дни на любовта…

Е-Вестник

Отново е месец февруари и отново идва времето на картичките, бонбоните и играчките във формата на сърце! Всеки втори крои планове за романтичната вечер с половинката си или за незабравимия подарък. Дори и самотниците измислят забавни начини да покажат любовта си към приятели или познати. Всички търсят поводи да направят 14 февруари запомнящ се за всеки. Все пак е Свети Валентин!

Коледа - семейство, светлина, щастие

Е-Вестник

Още седмица до Коледа, още седмица до най-хубавия и светъл празник. Но една, две или три седмици няма значение, защото още с идването на първия ден от декември започва еуфорията. Еуфорията по подаръците, светлините, украсата и топлотата от Коледа! За жалост не всички ги обвзема коледното настроение...