Клуб „Журналистика“
Общински детски център за култура и изкуство - Русе

Глория Войнова (5)

Вълшебният свят на музиката

Е-Вестник

Когато искам да си почина от всички, да се откъсна от заобикалящата ме (вече мога да я нарека)жестока реалност, аз се потапям в света на музиката и оставям любимата мелодия да ме води. Потапям се в тези няколко минути, които правят живота ми красив, карат ме да се усмихвам и вярвам дори и в… невъзможното. През тези минути виждам картини, които в реалността не могат да се видят, и някои от тях никога няма да забравя.

Що за училище би било идеалното училище 

Е-Вестник

Признавам, че този въпрос не си го задавам за първи път. Но в последно време станах свидетел на доста – меко казано – препирни за бъдещето на нашето училище и образователна система изобщо. А на мен никак не ми е безразлично какви ще са те – имам още доста години да уча. И, ако щете ми вярвайте, искам да уча както трябва.

Подаръци за всички от сърце или по навик

Е-Вестник

Подаръците за мен са много хубаво нещо. Те са свързани със също много хубавото чуство, че идва Коледа... Както и с украсите по улиците, и лампичките, които светят от прозорците на домовете на хората, и множествата елхи, които има по улиците, във витрините.

Светът след няколко века – по-хубав и спокоен

Е-Вестник

В следващите няколко века Светът ще се промени изцяло. Автомобилите няма да вървят по пътя, а по въздуха - чрез водородно гориво, което не замърсява природата. Телевизорите ще бъдат тънки като плакати. Хората ще могат да ходят до космоса, когато си поискат. Там също ще има закусвални за хамбургери и много молове. Децата няма да ходят на училище, а ще се обучават вкъщи чрез специални машини за знания. Извънземните ще ни идват на гости J. Дрехите ще бъдат винаги модерни, а някои от тях ще имат крила и ще светят в тъмното. Ще има телепорти, които ще отвеждат в други държави. По улиците ще има специални машини, които вместо хората ще почистват от боклуците.